Разочарованието на Синтия Никсън от "Сексът и градът"

Синтия Никсън
Снимка: Getty/Images

Синитя Никсън спечели славата си благодарение на сериала "Сексът и градът". Тя изпълнява ролята на целеустремена червенокоса адвокатка от Манхатън, която не може лесно да бъде уплашена нито от мъже, нито от работа.

В живота си обаче Синтия е доста различна.

Тя осъзнава, че всъщност е хомосексуална, когато се влюбва в Кристин Маринони. Двете се радват на щастлив съвместен живот и три биологични деца.

Относно сериала и филмите "Сексът и градът" Никсън споделя пред The New York Times, че е била истински разочарована от това, което внушава начинът на живот на Кари и приятелките ѝ.

"Това ли е, което жените ще мислят за истинската любов? Че тя е просто мъж, който има достатъчно пари, за да ти купи огромен гардероб?", заявява Синтия.

"Помня като снимахме първия филм в Лондон. Когато Тузаря показа на Кари гардероба, който бе създал за нея, всички в публиката започнаха да ръкопляскат. Почувствах се опустошена. Може би това е силна дума, но наистина бях невероятно обезсърчена."

Синтия допълва, че според нея целият филм показва много изкривен начин на живот, според който жените трябва да си намират заможни и щедри мъже, които да могат да им купуват огромни апартаменти и гардероби, а самите те да прекарват вечерите си на бляскави партита из града.

"Най-странното беше, че по време на премиерите на двата филма зад мен имаше жени, които издаваха всякакви въздъхващи стонове, а някои от тях и ръкопляскаха."

"Сексът и градът" неведнъж е бил обвиняван в това, че пресъздава един нереален за повечето жени начин на живот. Освен това първоначалната идея на филма е била главните героини успешно да съчетават всякакъв вид дрехи – от втора употреба до луксозни марки, за да се покаже, че добрият моден усет не зависи задължително от пари и лейбъли.

С течение на времето обаче това се изменя и дизайнерските дрехи, обувки и аксесоари се налагат.

От друга страна обаче не трябва да се забравя, че сериалът и филмите, направени след него, са художествена измислица и целят да забавляват широката аудитория и да представят един по-добър свят, за който повечето жени мечтаят.

Самата Синтия обаче споделя, че си пазарува от обикновените супермаркети и всеки ден ползва метрото.

"Иначе какво, с лимузина ли да отида на работа?!", заявява тя.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти