Нова Кари Брадшоу на големия екран

Анна-София ще е младата Кари Брадшоу
Снимка: Getty/Guliver

Анна-София Роб ще изиграе Кари Брадшоу в предисторията на "Сексът и градът", съобщават американски медии.

18-годишната актриса, която стана известна с ролята си на Вайълет във филма на Тим Бъртън "Чарли и шоколадовата фабрика", ще вземе ролята, която откри пътя към славата на Сара Джесика Паркър. Новият филм ще разказва за ученическите години на Кари.

Лентата е базирана на романа на Кандис Бушнел "Дневниците на Кари" и ще разказва за годините на главната героиня в гимназия в Манхатън през 80-те години на миналия век, когато открива любовта и живота в големия град.

"Вниманието е съсредоточено главно върху Кари Брадшоу и върху това каква е била тя на 16-17-годишна възраст. Лентата проследява как тя започва да пише, как се влюбва в Манхатън.

"На 16 години Кари открива първата си любов и това не е момче, а Манхатън. Другият уникален аспект, разбира се, е времевият период", сподели Том Шерман от телевизия CW пред сп. "Ентъртейнмънт Уикли".

"Холивуд Рипортър" съобщава, че сценарият на филма ще бъде написан от бившата сценаристка и съпродуцентка на "Сексът и градът" Ейми Харис, а Мигел Артета ще бъде неин режисьор. Актрисата Стефания Оуен ще изиграе ролята на 14-годишната сестра на Кари.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти