Разглезена съпруга с провалена ваканция след атаките в Ница

Разглезена съпруга с провалена ваканция след атаките в Ница
Снимка: netinfo

Всеки един човек по света е в мислите си с пострадалите в Ница и техните семейства, както и съпричастен с размириците в Турция. 

Но това опредлено не важи за Кристина Съсоева...

Напротив - тя беше много по-загрижена за своята ваканция и за това как атентата във Франция провали изкарването ѝ на яхтата ѝ. 

И за съжаление това не е шега...

И ние се засмяхме първоначално на тази новина, но след като проверихме достоверността на информацията, останахме изненадани - определено по добър начин. 

35-годишната бивша съпруга на британски милиардер се наслаждавала на своята ваканция в южна Франция по същото време, по което камионът се вряза в стотиците хора. Това се случи точно на националния празник на страната. 

Ужасяващата атака съсипа стотици животи и остави следа в милиони. Но не жегна по никакъв начин милиардерската глезла на съдбата. 

Не знаем какво да кажем за тази изцепка... Не разбираме как тя беше по-разочарована от факта, че тя и приятелите са пропуснали фоерверките за празника. 

"Добре съм, но съм страшно ядосана, че форверките бяха спяни, само заради тази атака.", казва тя. 

И допълни : "Докато вечеряхме, дойде един французин, каза ни, че е имало терористичен акт и че заради това трябва да се върнем на брега. и всеремето беше много лошо. Бяхме много разочаровани, защото искахме да видим фоерверките, по това време обаче се случи този ужас и всички с еналожи да бъде отменено!"

Има и такива хора - по- малко у нас и повече в световен мащаб - хора с ограничено чувство за състрадание и увеличена лична параноя за собственото си съществуване.

Повечето такива личности са тези с огромни финансови възможности. И по-скоро тези, които не са стигнали по правилен начин до този начин на живот. С две думи - разглезените съпруги на милионерите или техните наследници. 

Кристина дори има бодигард, който да я пази... защото има прекалено много бижута. 

"Никога не можеш да си сигурен, когато излизаш. Вече не е както преди, не мога да изляза по улиците с диамантите, които имам. Именно затова ми трябват поне двама души охрана, които да ме пазят." 

Има и още примери за такива изцепки, които всъщност нямат нищо общо със световните трагедии, а само с тяхното съществуване. 

Какво мислите вие за постъпката и думите на бившата милиардерска съпруга Кристина?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти