Разбраха се: Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат, но в мир (двамата са много по-близки отпреди)

bbb
Снимка: Pinterest

Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи Контактюмзик. Двамата обявиха, че са се разделили през септември 2016 г. и след дълъг съдебен спор вече са се споразумели за съвместно попечителство над шестте си деца и по другите условия

„Условията за развода вече са уточнени. Оформят се от двата правни екипа и ще бъдат регистрирани до седмици. Двамата сега са в много по-добри отношения, отколкото преди две години“, каза близък човек от обкръжението им пред „Сън“.

bbb
Снимка: Pinterest

Двамата са се разбрали за децата, които са на възраст от 16 до 9 години. Най-голям е Мадокс. Пакс е на 14 години, Захара - на 13, Шайло - на 11, а близнаците Вивиен и Нокс - на 11.

bbb
Снимка: Pinterest

„И двамата решиха, че е много важно за децата да се разберат. Ще си поделят попечителството. Имаше слухове, че разводът се отменя, но това не е така", добави същият източник.

bbb
Снимка: Pinterest

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит тръгна на терапия, "за да стане по-добър човек и баща". Той е признавал след разпадането на брака му, че пиенето е станало проблем. Засега Брад Пит още не излиза много с децата, но би искал да прекарва повече време с тях.

bbb
Снимка: Pinterest

И двамата вече имат връзки с други хора, пише в. "Дейли мейл". Тя излиза с агент за недвижими имоти, който е по-възрастен от нея. Брад Пит също има "дискретни" връзки от време на време, но не търси нещо постоянно.

bbb
Снимка: Pinterest

„Той промени живота си след раздялата. Отначало си стоеше потиснат у дома, не излизаше с месеци. Вече започна да излиза и да се среща с близки приятели“, казва негов близък.

bbb
Снимка: Pinterest

65г
Снимка:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти