Радева и Макрон за ръка: на разходка с елегантни рокли за по няколко хиляди долара

Радева и Макрон за ръка: на разходка с елегантни рокли за по няколко хиляди долара
Снимка: netinfo

Президентът Румен Радев посрещна френския си колега в Евксиноград. Те разбира се, са придружавани от първите дами - Десислава Радева и Брижит Макрон.

Съпругата на Еманюел Макрон и този път не изневери на стила си и се появи с елегантна рокля тъмносиня с дължина над коляното. Роклята е дело на дизайнерската къща "Лиу Вюитон" и струва 3500 долара.

Десислава Радева също заложи на къса рокля, но в много по-светъл цвят. Тоалетът ѝ е в светлосиньо, разкроен в долната част, а отпред, както и на раменете, са пришити големи бели копчета. Дело е на "Долче и Габана" и струва 1450 евро.

Вижте в галерията ни ТУК снимки с тоалетите на двете първи дами >>>

За разлика от посещението ѝ в Румъния, където Брижит беше събрала косата си в елегантен кок, сега тя заложи на по-небрежна прическа и косата ѝ пада свободно на раменете, леко навита в краищата. С подобна прическа е и Десислава Радева.

Докато съпрузите им разговарят, първите дами се разходиха в красивата Ботаническа градина в Балчик. След обиколката двете ще обядват край морето. 

В късния следобед министър-председателят Бойко Борисов и френският му гост ще посетят Центъра с навигационни симулатори във Висшето военноморско училище "Н. Й. Вапцаров" във Варна. 

След пристигането късно снощи, сем. Макрон беше настанено в известното "Слънчево бунгало" в Евксиноград.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти