Принц Уилям откровено за Даяна: Иска ми се мама да познаваше семейството ми

Принц Уилям откровено за Даяна: Иска ми се мама да познаваше семейството ми
Снимка: GQ

Британският принц Уилям говори за смъртта на майка си лейди Даяна в най-откровеното си интервю, което някога е давал, позирайки за стопляща сърцето фотосесия със семейството си.

Снимките са направени в градината у дома, където херцогът и херцогинята на Кеймбридж, децата им Джордж и Шарлот и кучето им Лупо показват как изглежда едно идеално семейство на страниците на списание GQ.

Принц Уилям, който е на корицата на списанието говори за семейния си живот, как би искал майка му да познава Кейт и децата и как са му трябвали 20 години, за да се примири със смъртта ѝ.

Снимка: GQ

Принцът споделя, че скръбта му е различна от на всички останали хора, защото „всеки знае историята“. Той добавя, че му се иска принцеса Даяна, която загина в автомобилна катастрофа през 1997 г., когато Уилям беше едва на 15 години, да може да види как децата му растат и е категоричен, че ще се „бори“ те да има нормален живот.

Говорейки за смъртта на майка си принцът споделя, че в момента е в най-добрия етап от живота си, но са му трябвали 20 години, за да стигне до тук. „Все още ми е трудно, защото тогава ми беше толкова тежко. Тази скръб не е като на другите хора, защото всички знаят историята, всички я познаваха. Бих искал да мога да чуя съветът ѝ. Бих искал тя да познава Катрин, да можеше да види как децата растат. Тъжно ми е, че това няма да се случи, че те никога няма да я познават“, откровен е Уилям.

Снимка: GQ

34-годишният принц, който губи майка си на 15 години, говори за онзи момент: „Шокът беше най-голямото нещо и все още го чувствам 20 години по-късно. Хората смятат, че шокът не може да продължи толкова дълго, но всъщност може. Това е един огромен момент в живота ти, чувство, което никога не те напуска, просто се учиш да живееш него“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти