Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в новия си дом – ето как изглежда

Хари и Меган
Снимка: Getty

По-малко от месец преди да посрещнат първото си дете херцогът и херцогинята на Съсекс вече са се нанесли в новия си дом, потвърждава британското издание "Hello Magazine".

В имението Фрогмор Котидж в Уиндзор принц Хари и Меган Маркъл ще могат да се наслаждават на по-спокоен живот, далеч от камерите, където ще могат да се адаптират към родителството.

Кралският готвач Дарън МакГрейди, работил за принцеса Даяна до нейната смъртта и живял в близост до Фрогмор Котидж като част от персонала, казва за мястото: „Много по-усамотено е от Двореца Кенсингтън. Кралицата е слагала гумените си ботуши и е разхождала кучетата си в Хоум парк. Хари и Меган могат да разхождат своите кучета и да ходят свободно навсякъде в парка.“

► Романтичната горска разходка на принц Хари и Меган Маркъл

Дарън добавя, че въпросният парк разполага с голф игрище на 10 минути от Фрогмор Котидж, както и алея с черничени дървета („Готвачите преди беряха черници, за да правят джин от тях за принц Филип“, казва МакГрейди). Сред другите предимства е ферма, където готвачът последно помни, че са отглеждани крави, подарени на кралицата.

Новият дом на Хари и Меган е бил ремонтиран и подготвен за появата на бебето. Според немския вестник “Braunschweiger Zeitung” за детската стая са избрани „естествени и сиви“ тонове, а двойката е инвестирала 50 хил. паунда в система за зелена енергия за своята еко къща.

През март стана ясно, че двойката сменя служебния си щаб от Кенсингтън в Бъкингам, а с откриването на отделен Instagram профил херцогът и херцогинята на Съсекс поставиха и рекорд на „Гинес“ – те събраха 1 млн. последователи само за 6 часа.

Разгледайте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти