Помните ли най-красивия престъпник? Днес синът му е негово копие!

джеръми
Снимка: Getty/Gulliver

От престъпник, влязъл в общественото полезрение заради чара си, през супермодел. Това е Джеръми Мийкс, който показва красотата си не само на снимки от ареста, но и по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Преди три години хубавецът зaпочна да гради успешна кариера на модел и дори участва в ревю на Philipp Plein.

Синеокият красавец беше задържан през 2014 година, а звездата му изгря, след като полицията в Стоктън, Северна Калифорния, качи негова снимка във "Фейсбук". Тогава буквално милиони жени се развълнуваха, а малко след това той получи предложение от голяма модна агенция да стане модел, след като излежи 3-годишната си присъда.

джеръми
Снимка: Getty/Gulliver

Това е снимката, която промени живота на бандита: 

Той беше освободен от затвора в Северна Калифорния и оттогава има съвсем нова съдба.

За мнозина обаче той е колкото красив, толкова и опасен - определен е като един от най-жестоките престъпници - последната му присъда е заради 5 обвинения за притежание на незаконно оръжие и едно за участие в криминална банда.

Излежал е и няколко други присъди. Татуировката му под формата на сълза в ъгъла на лявото му око пък значела, че е убил човек.

джеръми
Снимка: Getty/Gulliver

Още през 2002 година е арестуван, след като пребил 16-годишен. Повдигнато му е обвинение и за обир. Тогава лежи две години в калифорнийски затвор. 

Джеръми има 9-годишен син, който буквално е "одрал" кожата на баща си. Детето има същите искрящо сини очи, които преди години привлякоха вниманието към Джеръми.

Вижте в галерията ни ТУК колко много си приличат тези баща и син >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My First Love ❤️

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Мийкс е  баща на две прекрасни деца, с които прекарва свободното си време. Гордият татко неведнъж споделя под снимки с малчуганите си, че няма по-щастливи мигове в живота си от тези, прекарани в компанията на своите деца. Мийкс не изпитва притеснения спрямо Мики, тъй като е сигурен, че той ще стане добър и почтен човек, който няма да повтори грешките на баща си.

"Най-много се страхувам да не го разочаровам. Правя всичко възможно да бъда добър родител. Тези мисли ми идват на ум всяка сутрин. Искам да му помогна да придобие пълна увереност в себе си, въпреки всички трудности, които ще се появят по пътя му", споделя Джеръми в социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 7th Birthday to my mini me, @jmeeksofficialjr 🎂🎈

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Като родител Джеръми се надява, че децата му ще се справят успешно с всички предизвикателства в живота си. Той признава още, че ежедневно се моли за здравето на мъниците си, както и че горещо вярва в светлото им бъдеще. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти