Персоналът на Брад и Анджелина проговори: “Той не е лош баща, децата му са много разглезени”

Персоналът на Брад и Анджелина проговори: “Той не е лош баща, децата му са много разглезени”
Снимка: Getty/Gulliver

Беше въпрос на време да се потърси и открие мнението на хората, които следят отблизо ежедневието на Бранджелина и техните 6 деца. А най-сигурният източник си остава техният доверен персонал, който е денонощно край звездите и вижда как се развиват отношенията им.

Двама от служителите на актьорите са пожелали да изразят мнението си по случая анонимно и се оказва, че напълно подкрепят Брад в този тежък момент.

“Брад играе ролята на лошото ченге вкъщи, а Анджелина винаги е била добрата. Но това не значи, че той е лош баща. Те са като всички обиковени родители и имат своите трудни моменти. Все пак отглеждат цели 6 деца.”

Служителите споделят още, че Брад никога не е наранявал децата по какъвто и да е начин - нито физически, нито с думи. Единственото, което е правил,  е да ги наказва и лишава от телевизия и забавления, както би направил всеки родител, когато детето му става прекалено разглезено.

Те признават още, че в момента актьорът се чувства и изглежда ужасно, не спи и търси начини да оправи положението. За него в момента най-важни са децата, които не е виждал от седмица и не знае дали скоро ще успее да види.

“Той е ужасен и уплашен. Мисли само за децата си, плаче и иска да ги види. Повтаря, че единственото важно е да бъдат добре.”

Все още не е ясна причината за скандалния развод между звездите, но източници твърдят, че Анджелина не е решила твърдо да забрани на Пит да вижда децата и е наясно, че те трябва да си поделят родителските права.

Все пак остава мистерия защо ги държи далеч от баща им в този момент и защо е заявила в съда, че иска пълно попечителство.

Прочетете още:

Анджелина Джоли потърси утеха и подкрепа при Джони Деп

Брад Пит е все по-отчаян и потърси помощ на неподозирано място

Сагата на развода продължава: разследват Брад Пит за жестоко отношение към децата му

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти