Актрисата Нина Добрев е в болница след тежък инцидент с електрически велосипед

Известната българска актриса Нина Добрев, станала известна с ролята си в сериала "Дневниците на вампира", беше хоспитализирана след като претърпя сериозен инцидент с нейния електрически велосипед.

35-годишната актриса сподели в социалните си мрежи два кадъра - един, на който позира щастливо върху велосипеда, малко преди инцидента, и друг, на който я виждаме в болничното легло с гипс на коляното и шина около врата.

Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на "Тhe Out-Laws"

„Как започна всичко и как продължава“, написа тя под двете снимки.

Добрев след това тя публикува селфи от болничното си легло, преди да каже малко повече за инцидента.

„Добре съм, но предстои дълъг път на възстановяване“, написа тя.

В коментарите към публикациите актрисата получи голяма подкрепа от своите фенове и приятели знаменитости, сред които бяха актрисите Кайла Юел и Клеър Холт, стилистката Кейт Йънг и танцьорката Джулиан Хоф.

Актрисата с български корени в момента има връзка с бившия професионален сноубордист Шон Уайт. Самият Уайт наскоро разкри, че Добрев обича да покачва адреналина си и похвали нейните приключенски умения.

Двамата се виждат за пръв път по време на кратка среща на награждаване през 2012 г., но официално се запознават едва седем години по-късно на семинар във Флорида, организиран от мотивационния лектор Тони Робинс.

Миналата година младата двойка си купиха модерна къща от средата на века в Лос Анджелис за 4,3 млн. долара.

Уайт има множество спортни успехи в кариерата си до момента - той е петкратен олимпийски шампион и трикратен олимпийски златен медалист в дисциплината халфпайп сноуборд.

Освен в "Дневниците на вампира", Нина Добрев се е снимала и в сериала "Деграси: Следващото поколение". Някои от най-известните ѝ филми включват "Flatliners" и "XXX: Завръщането на Ксандър Кейдж".

Нина Добрев с дръзка рокля и в компанията на приятеля си

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти