"Джеймс Бонд ми е баща!" и още за новия успех на Нина Добрев

Днес имаме все повече поводи да се радваме на успехите на български актьори и актриси зад граница. Прелестната Нина Добрев, една от първите българки, пробили в Холивуд, в момента се радва на поредния си професионален успех, който идва с премиерата на филма "The Out-Laws" за Netflix. Все пак не всяка може да се похвали, че е била екранната дъщеря на Пиърс Броснан, нали така?

Нина е повече от развълнувана от партнирането си на големия екран с истинска звезда като Броснан. В комедията, която е нещо като по-екшън версия на "Запознай се с нашите" от 2000 г., именно актьорът, изиграл Джеймс Бонд, влиза в ролята на неин екранен баща. 

Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на "Тhe Out-Laws"

На премиерата на "The Out-Laws" Добрев демонстрира прекрасна форма на червения килим, облечена в ослепителна блестяща рокля с обемни ръкави. Актрисата показа и новата си прическа с бретон, която подчертаваше изящните черти на лицето ѝ и я правеше още по-неотразима. 

В деня на премиерата Нина сподели в кратко интервю за Entertainment Tonight какво е чувството да играе екранната годеница на един от най-близките си приятели, Адам ДиВайн: „Годениците са основно най-добри приятели, които решават да се оженят“.

Въпреки това, когато става дума за ролята на дъщерята на Броснан, тя има различно усещане: "Тази беше малко по-странна, но по страхотен начин." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Искам да кажа, че съм фен и на двамата откакто се помня и сега мога да казвам, че Джеймс Бонд е моят баща!“ - похвали се звездата от „Дневниците на вампира“. "Така че това е доста готино", възкликна тя.

Всъщност новата роля на Добрев дори привлича вниманието на нейния истински баща извън екрана, който е голям фен на Броснан.

„Истинският ми баща също е доста развълнуван и уплашен“  пошегува се Добрев – „Повече отколкото за повечето мои филми."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

В "The Out-Laws" ДиВайн играе ролята на Оуен, банков мениджър, който се готви да се ожени за Паркър (Добрев). Въпреки това, в седмицата преди сватбата му, банката на Оуен е ограбена и той започва да вярва, че обирджиите – двойка скандални крадци, известни като Призрачните бандити – всъщност са неговите бъдещи свекъри (Броснан и Елън Баркин).

Ще можем да се насладим на ролята на Нина Добрев в новия ѝ филм, който излиза в стрийминг платформата Netflix на 7 юли.

Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на "Тhe Out-Laws"

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти