Никол Кидман с трогателна изповед за мъката след преживян аборт

Никол Кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Никол Кидман разкри, че преди 25 години е преживяла спонтанен аборт. Това се е случило, докато е била омъжена за Том Круз и двамата са се опитвали да имат деца. 

Първата трагедия в живота на актрисата идва, когато е едва на 23 и забременява, но бременността се оказва извънматочна и трябва да бъде прекратена. Няколко години по-късно, малко преди да се разведе с Том Круз, Кидман забременява отново, но този път преживява спонтанен аборт.

"Познавам много добре този копнеж, копнежът да имаш дете и болката от загубата. Мъката след аборта е нещо, за което не се говори достатъчно, а много жени минават през това."

Никол кидман
Снимка: Getty/Gulliver

Кидман и Круз имат две осиновени деца - Изабела и Конър, а години по-късно Никол роди и своите две биологични деца от съпруга си Кийт Ърбан, с който са заедно от 2006-та година.

"Болката е огромна, но и облекчението и радостта, след като си успял, са огромни. Когато най-сетне имаш свое дете си отдъхваш и си толкова щастлив."

Кидман е говорила за аборта си и в интервю през 2007 година: "От мига, в който се омъжих за Том, исках да имаме деца. За съжаление загубихме бебето почти веднага, беше много травмиращо. Тогава дойде идеята за осиновяването. Майка ми има осиновена сестра, така че винаги тези неща са били част от семейството ни и нямах притеснения. Е, не предполагах, че животът ми ще се развие така, но не съжалявам."

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти