Неочаквани роднински връзки

Неочаквани роднински връзки
Снимка: Getty/Images

В България сме чувствителни на темата "шуробаджанащина" и от една страна настръхваме, като чуем за даване на работни места поради роднински начала, от друга страна сами понякога търсим връзки, за да се подсигурим.

Dailymail.co.uk представят интересен анализ за роднинските взаимоотношения между някои от най-известните личности на планетата.

Може би най-интересната част е, че самите хора не са знаели, че са далечни братовчеди на някого, когото гледат по новините, например.

Така Джони Деп се оказва 20-и братовчед на кралица Елизабет Втора.

Мадона пък е девета братовчедка на Камила Паркър. Тази връзка е била открита едва преди няколко години след генеалогично прочуване на кралското семейство.

Може би най-стряскащата на пръв поглед връзка е тази между Брад Пит и Барак Обама. Родът на Обама е доста голям и стига до Ирландия и Кения, така че не е учудващо, че има изключително голямо и разнообразно родословно дърво.

Обама и Брад споделят десет пъти един и същи  прадядо - Едуин Хикман, който е починал през 1790 година и едва ли е имал и най-малка представа, че поколението му ще се окаже толкова популярно (че и красиво).

Друг интересен факт е, че режисьорът и бивш съпруг на мадона – Гай Ричи, е шести братовчед на съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън.

Всичко това означава, че не само всеки с всеки се познава, а може и да се окаже роднина wink

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти