Неделчо от „Игри на волята“ 3 влюбен в красавица от „Ергенът“

Един от най-популярните участници от третия сезон на „Игри на волята“, Неделчо Богданов, от месеци загатва, че е на крилете на любовта, а вчера използва профила си в Instagram, за да покаже дамата на сърцето си.

Това е Ния-Косара, която познаваме от първия сезон на „Ергенът“. Тогава тя може да не се пребори за сърцето на Виктор Стоянов, но спечели симпатиите на публиката и сега изглежда е открила любовта в лицето на аниматора от Несебър.

Неделчо, който тази година взе участие в официалния подкаст на „Игри на волята“ „След игрите“, е сред най-изявените стратези и пъзелисти, участвали в екстремното риалити. Докато беше в шоуто преди две години, той разкри, че тъкмо е приключил 18-годишна връзка.

Оттогава той не споделя много за личния си живот, а вместо това заедно с друг герой от сезон 3, Туджаров, коментират събитията и стратегиите в „Игри на волята“ в свой подкаст. Въпреки това Богданов неведнъж е признавал, че има жена до себе си и е много щастлив.

Когато Неделчо и Ния-Косара започнаха да водят заедно подкаста „На среща“, в който разговарят с популярни двойки, зрителите веднага заподозряха, че ги свързват и романтични отношения.

Много от последователите им веднага ги поздравиха и коментираха, че са прекрасна двойка, сред които бяха и някои участници от „Игри на волята“ и „Ергенът“.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти