Никога не я наричайте така! Защо Ан Хатауей мрази името си

Ан Хатауей
Снимка: Getty

Чували сме за звезди, които са намразили своите най-известни роли, но да не обичаш името си, с което всички те наричат публично, трябва да е още по-дразнещо.

Такъв е случаят с Ан Хатауей, която едва тази седмица сподели това във вечерното шоу на Джими Фалън.  

„Казвайте ми Ани, всички, казвайте ми Ани, моля ви“, каза актрисата. След като водещият отбеляза как близките ѝ обикновено се обръщат към нея, тя обясни как стоят нещата с името ѝ, което дори не е псевдоним.

„Когато бях на 14 години, участвах реклама и трябваше да си направя SAG карта (за членство в Гилдията на екранните актьори: американски профсъюз – бел.ред.) и ме попитаха: „Е, какво искаш да е името ти?“, разказва тя. „Би трябвало да е моето име. То е Ан Хатауей.“ Това изглеждаше като правилния избор, но никога не ми беше хрумвало, че до края на живота ми хората ще ме наричат ​​Ан.“

Звездите, които ни излъгаха за имената си

Причината 38-годишната носителка на „Оскар“ да не харесва името си е случаите, в които обикновено го използват в личния ѝ живот.

„Единственият човек, който ме нарича Ан, е майка ми, и тя го прави само когато наистина ми е ядосана, много ядосана“, споделя Хатауей. „Така че всеки път, когато изляза на публично място и някой извика името ми, мисля, че ще ми се кара.“

Ан…Ани Хатауей добавя, че е неприятно да бъде наричана „Ан“ от феновете, когато се обръщат към нея публично. „Когато някой каже „Ан!“, аз съм: „Какво? Какво направих?!“, шегува се тя.

За преживяванията си на работа актрисата разказва:

„Хората са толкова прекрасни, че не искат да бъдат самонадеяни и затова мисля, че измислят заобиколни решения на снимачната площадка, защото истината е, че никой не се чувства удобно да ме нарича ​​Ан. Това не се вписва. Аз съм Ани. Казват ми Ейч, Хат, така че не се колебайте, наричайте ме всичко друго, освен Ан.“

Поводът за интервюто при Джими Фалън е новият филм на Хатауей “Locked Down”, който излиза на 14 януари в HBO Max в САЩ. Въпреки липсата на официална физическа премиера, актрисата промотира филма и с няколко кадъра в своя Instagram профил, на които изглежда готова за червения килим.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти