Най-трогателните моменти от благотворителния концерт на Ариана Гранде в Манчестър

Най-трогателните моменти от благотворителния концерт на Ариана Гранде в Манчестър
Снимка: Getty/Gulliver

Ариана Гранде пя на гигантско благотворително шоу в Манчестър за жертвите от самоубийствения атентат на предишния й концерт на 22 май. Приходите от концерта ще отидат за семействата на жертвите и пострадалите при атаката в "Манчестър Арена"

В шоуто на стадион "Олд Трафорд", озаглавено "Цялата ни любов е за Манчестър", освен Ариана Гранде участваха Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Колдплей, Роби Уилямс, Фаръл Уилямс, Майли Сайръс, Тейк Дет, Ъшър и други звезди. Ед Шерийн, Боно, Стиви Уондър, Дейвид Бекъм и ред други лица от музиката и шоубизнеса подкрепиха каузата на концерта със специални видео послания. 

"Искам да ви благодаря, че се събирахте и сте толкова прекрасни ... Мисля, че любовта е лекарството, от което светът наистина се нуждае точно сега. Така че искам да ви благодаря, че сте точно това лекарство", каза младата певица, след като излезе на сцената и изпълни първата си песен.

23-годишната изпълнителка изпя с американската група „The Black Eyed Peas” епичния им хит "Къде е любовта". Сингълът е написан от групата след бомбените атентати в Ню Йорк от 11 септември и изобразява въпроси, свързани с тероризма и дискриминацията.

На сцената излязоха и момчешката банда "Take That". Роби Уилямс изпя своя сингъл от 1998 г. "Силен", като песента бързо беше подета от публиката. 

Фаръл Уилямс се поклони на сцената с думите: "Покланям се, защото, въпреки всички неща, които станаха тук, не надушвам или не чувам никакъв страх".

"За мен най-важната отговорност, която имаме на цялата планета е да се грижим един за друг", каза Майли Сайръс.

"Искам да използвате този момент, за да почетете тези, които загубихме. Обичаме ви толкова много. Към семействата - обичаме ви толкова много", каза в края на своя сет Джъстин Бийбър.

"Искам послание към всички. Не се страхувайте!", казва деветгодишната Скарлет, която преди две седмици е преживяла ужаса след концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър арена". Тя отново аплодира своята любимка на гигантското  благотворително.

Приходите от концерта ще отидат за семействата на жертвите и пострадалите при атаката, при която 22-годишният Салман Абеди се самовзриви и уби 22 души, от които седем малолетни, и над 100 души бяха ранени.

В отворено писмо в социалните мрежи Ариана Гранде написа: “Няма да се откажем от страх. Няма да позволим на омразата да ни победи.”

Билетите за благотворителния концерт, пуснати в продажба в четвъртък, бяха разпродадени за 20 минути. А десетки хиляди долари дарения бяха събрани за минути по време на концерта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти