Най-шокиращите звездни раздели на 2016 година

Годината е почти към своя край, а през 2016-та определено станахме свидетели на доста интересни случки в живота на известните личности. Едни от тях се сгодиха, други се венчаха, трети се сдобиха с рожба, а четвърти… стигнаха до раздяла.

Някои от звездните разводи и раздели бяха донякъде очаквани, но други напълно шокираха света и бяха топ новина доста дълго време. Именно за тези разводи ще си говорим днес.

Тейлър Суифт и Калвин Харис - двамата сложиха край на бурния си романс през юни и споделиха, че между тях няма лоши чувства, но текстовете в песните и на двамата говорят съвсем различно. Още повече, че Калвин бе заменен набързо с актьора Том Хидълстън.

Тейлър Суифт и Том Хидълстън - те сложиха край на кратката си, но много публична любов през септември, защото госпожица Суифт не е искала връзката им да бъде наблюдавана от всички. Самият Том споделил по-късно, че се срамува от този романс.

Снимка: netinfo

Никълъс Кейдж и Алис Ким - те бяха едно от най-стабилните холивудски семейства, но решиха да се разведат след 11 години брак. Явно любовта не е достатъчна сама по себе си и двамата поеха по различни пътища през юни.

Лейди Гага и Тейлър Кини - двамата бяха сгодени и влюбени, но така и не се стигна до сватбени камбанки и то заради много натоварени графици и липса на време. Двамата твърдят, че още се обичат и винаги ще бъдат сродните си души.

Бела Хадид и The Weeknd - красивият супермодел и музикантът бяха една от най-обсъжданите двойки в шоубизнеса, но решиха да сложат край на връзката си едва преди няколко седмици. Явно не всичко е цветя и рози в света на младите звезди.

Снимка: netinfo

Бруклин Бекъм и Клоуи Грейс Мориц - тази млада и обещаваща любов между синът на Виктория и Дейвид Бекъм и младата актриса, не успя да устои на всички изпитания. Те бяха заедно около 2 години, но оповестиха, че вече не се виждат чрез официално съобщение до медиите, което изненада всички.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт - двамата се събираха и разделяха доста пъти, а Дженифър постоянно обвиняваше половинката си в изневяра. Е, този път май раздялата е за постоянно, тъй като се говори, че певицата е възродила любовта си с Марк Антъни.

Нина Добрев и Остин Стоуел - нашето момиче бе на гребена на любовната вълна в началото на годината и постоянно показваше влюбени кадри на нея и половинката й. През февруари те сложха край на връзката си заради много ангажименти и никакво време да се виждат.

Снимка: netinfo

Джони Деп и Амбър Хърд - един от най-скандалните разводи на века, който беше белязан с обвинения за домашно насили от страна на Деп, шокиращи записи, искове и съдебни дела. В крайна сметка Хърд получи солидно обезщетение, а Деп продължава с успешната си кариера.

Брад Пит и Анджелина Джоли - това безспорно е звездното събитие, с което ще запомним 2016. Един исторически развод на една историческа холивудска двойка, който шокира всички и дори все още не ни е ясно каква е точната причина за разпада на любимото звездно семейство.

Снимка: netinfo

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти