Съжаляваме, момичета! Най-красивият мъж на планетата се ожени

Капитан Америка вече е женен мъж! Крис Евънс и приятелката му Алба Батиста са минали под венчилото на тайна и скромна церемония този уикенд. 

Сватбата се е състояла в имение в Масачузетс, а гостите са били скромна бройка - само най-близките роднини и приятели на влюбената двойка. След популярните гости на церемонията са били Робърт Дауни Джуниър, Джереми Ренър и Крис Хемсуърт.

Според източници, на гостите им се наложило да подпишат споразумение, че няма да разгласяват подробности около сватбата, а телефоните им били събрани, за да са сигурни, че никой няма да заснеме церемонията. Източници споделят, че мерките са сигурност били наистина строги, но въпреки всичко сватбата била красива и много емоционална.

Крис и Алба са заедно от поне година, а слухове ги свързат от 2021 година. 42-годишният актьор и 26-годишната актриса обявиха връзката си официално в Instagram през януари тази година. 

Миналата година Крис разкри в интервю какво търси в човека до себе си:

"Не ме интересува толкова външният вид, а усещането, което носят. Да познаваш и обичаш себе си - усеща се, когато някой се чувства така. Обичам любовта, романтиката, сантиментален тип съм. Не обичам никакви форми на манипулация и да повишавам тон."

Той сподели още, че е готов да се ожени и да създаде семейство. 

"Това е нещо, което много искам."

През 2022 Крис Евънс бе обявен за "Най-сексапилен мъж на планетата". Ето няколко негови снимки, които доказват това:

Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти