Най-добри приятелки: кралица Камила и Бриджит Макрон ослепителни във Версай

Внимание, внимание! Имаме си чисто нови най-добри приятелки на хоризонта. Това е френско-аглийското дуо Бриджит Макрон и кралица Камила, която показаха близки приятелски взаимоотношения по време на официалната визита на британското кралско семейство във Франция.

Но не крал Чарлз бе този, който отмъкна цялото внимание, а съпругата му Камила. Същото се случи и с Еманюел Макрон, който бе изцяло засенчен от съпругата си Бриджит.

кралица камила бриджит макрон
Снимка: Getty

76-годишната Камила и 70-годишната Бриджит бяха избрали DIOR за своите зашеметяващи тоалети за официалната вечеря в двореца "Версай". Още по-любопитното бе, че двете явно бяха координирали модните си решения и се появиха с рокли в еднакъв син цвят.

Зашеметяваща визия на Камила бързо бе определена от феновете на кралското семейество като "най-добрата ѝ до сега", а впечатление направиха и бижутата, с които бе избрала да съчетае красивата рокля на DIOR.

Те бяха притежание на покойната кралица Елизабет Втора - сапфирено колие, обеци и гривна, подарък на Елизабет от баща ѝ по случай сватбата ѝ с принц Филип през 1947 година. Бижутата се оценяват на 5 милиона паунда.

На следващия ден от визитата Камила и Бриджит имаха съвместен ангажимент в Националаната библиотека на Франция, където отново показаха добро настроение и сърдечни взаимоотношения. В един момент дори бяха уловени да се смеят неконтролируемо, а Бриджит бе принудена да сложи ръка пред устата си, за да спре напиращия смях.

Не стана ясно какво е предизвикало такава реакция у иначе двете доста сдържани дами, но всички присъстващи са отбелязали, че двете изглеждат доста близки и се наслаждават на компанията си.

Вижте още снимки на двете ослепителни дами тук:

Най-добри приятелки: кралица Камила и Бриджит Макрон

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти