Чарли Шийн се окъпа със 100 млн. долара

Чарли Шийн има за какво да е доволен от материална гледна точка
Снимка: БГНЕС
След като беше уволнен от сериала ''Двама мъже и половина'' (Two and a Half Men) през март тази година, 46-годишният актьор Чарли Шийн се договори със своите продуценти да получи обезщетение от 100 млн. долара изплатено в рамките на следващите 10 години.

Синът на холивудската звезда Мартин Шийн беше отстранен от състава на сериала след публични нападки със създателя на комедийната поредица Чък Лори.

В новия девети сезон на шоуто, който имаше своята премиера този понеделник по щатския канал CBS вместо Шийн ще се подвизава Аштън Къчър, като засега критиките към съпруга на Деми Мур не са от най-благосклонните.

По време на церемонията за връчването на тазгодишните награди ''Еми'', Чарли отправи мили слова и пожела на бившите си колеги много висок рейтинг през новия сезон на ситкома.

''Прекарах осем страхотни години в този проект и знам, че заедно или поотделно всеки от нас ще сътвори качествени неща в телевизионното пространство'', допълни бившият съпруг на актрисата Денис Ричардс.
 
На същото събитие колегата му от ''Двама мъже и половина'' Джон Крайър сподели в типичния за него комичен тон:

''Аштън много ми харесва, той е доста по-млад и висок от Чарли''.

Освен със 100-те милиона долара в джоба, господин Шийн може да бъде спокоен за своите старини и тези на петте си деца, имайки предвид, че преди да бъде уволнен от сериала е прибирал по 1,8 млн. долара за всеки 30-минутен епизод на шоуто.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти