Мишел Уилямс очаква трето дете и сподели кой колега ѝ е помогнал след смъртта на Хийт Леджър

Мишел Уилямс Хийт Леджър
Снимка: Getty

В интервю за Variety Мишел Уилямс сподели, че e бременна с третото си дете и разказа за тежкия период след смъртта на бившия си партньор Хийт Леджър, от когото има дъщеря.

„Цяла радост е“, казва Уилямс за очакването на още едно дете със съпруга си Томас Кейл. „С времето се чудиш какво биха ти поднесли годините. Вълнуващо е да откриеш, че нещо, което искаш отново и отново, е достъпно още веднъж. Това щастие не е загубено нито за мен, нито за моето семейство.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

41-годишната актриса има 16-годишна дъщеря на име Матилда от покойния Хийт Леджър, а през 2020 г. заедно със съпруга си Томас Кайл станаха родители на момче, което кръстиха Харт. Бракът ѝ с режисьора е вторият поред за Уилямс, която преди това беше женена за музиканта Фил Елверъм между 2018 и 2019 г.

Пред Variety номинирата за „Оскар“ актриса разказва как близкият ѝ приятел и колега Джеръми Стронг е помогнал на семейството след смъртта на Хийт Леджър през 2008 г.

Джеръми Стронг
Снимка: Getty

„Джереми беше достатъчно сериозен, за да издържи тежестта на разбито сърце на дете, и достатъчно чувствителен, за да разбере как да се доближи до нея чрез игри“, казва Уилямс за звездата от сериала „Наследници“. Според думите ѝ по онова време Стронг се мести в нейния дом заедно със сестра си и друг приятел.

Уилямс споделя, че актьорът е позволявал на Матилда да язди на гърба му, докато той се е преструвал на пони. „Не е израснала с баща си“, казва актрисата за дъщеря си Матилда. „Но тя израсна със своя Джеръми и ние бяхме променени от способността му да играе така, сякаш животът му зависеше от това, защото нейният зависеше.“

Нежните моменти на Мишел Уилямс и Хийт Леджър под прожекторите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти