21 години истинска любов: Джулия Робъртс сподели мила снимка за годишнината със съпруга си

Романтичните отношения в Холивуд винаги са били изключително крехки и много звездни бракове приключват с развод. Затова е още по-вълнуващо, че има двойки, които остават заедно и сякаш с времето любовта и хармонията помежду им растат.

Да има щастието да бъде част от такава двойка е неповторимата Джулия Робъртс.

джулия робъртс
Снимка: Getty

Вчера 55-годишната актриса отпразнува 21-ата годишнина от сватбата, като публикува мила и лична снимка със съпруга си Дани Модър.

На сладкия кадър Робъртс и 54-годишният Модър се целуват страстно. Актрисата озаглави снимката „21“, преди да добави емотикони и хаштаговете “#истинска любов и #оттук нататък“.

Робъртс и Модър се запознават през 2000 г. на снимачната площадка на филма „Мексиканеца“, където Модър работи зад камерата.

Двойката, която сключи брак на 4 юли 2002 г., има три деца: 18-годишни близнаци Хейзъл и Финей и 16-годишен син Хенри.

Джулия се опитва да държи семейния си живот далеч от медийния интерес, но от време на време говори за любовта и щастието, които е открила в лицето на Дани.

джулия робъртс
Снимка: Getty

По време на интервю за CBS Sunday Morning през октомври 2022 г., тя разкри коя е нейната "сбъдната мечта" – животът със съпруга ѝ от повече от две десетилетия.

„Просто никога не съм била погълната от това да бъда актриса. Да, това е моята сбъдната мечта, но не е единствената ми сбъдната мечта“, обясни тя. „Животът, който изградих със съпруга ми, животът, който изградихме с нашите деца, това е най-доброто нещо. Да се ​​прибера у дома в края на деня, е триумф за тях.“

Робъртс отбеляза, че когато не работи, нейната „работа на пълен работен ден“ е тази на „домакиня“.

„Може да не е цветя и рози всеки ден, но ми носи много радост“, призна звездата от „Хубава жена“.

Когато обаче отсъства по работа, Робъртс поддържа връзка с децата си по нестандартен начин: като си пишат писма.

В края на миналата година тя обясни колко ѝ е било тежко да бъде далеч от семейството си, докато снимаше „Билет до Рая“ в Австралия в продължение на два месеца.

„Това е нещо, което Дани и аз винаги сме правили“, обясни тя писането на писма. „Първото писмо, което ми написа, което беше от седем страници, все още го пазя. Един ден ще го покажа на Хейзъл и ще кажа: „Това е, което трябва да търсиш.“

Вълнуващи цитати от Джулия Робъртс

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти