Мелания представи първата си програма "Бъди най-добър" и отново събра погледите на всички!

мелания тръмп
Снимка:

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи в Розовата градина на Белия дом програмата, по която тя ще работи и която е посветена на децата.
 
Така тя последва примера на предишните първи дами Лора Буш и Мишел Обама, водещи кампании съответно срещу неграмотността и затлъстяването при подрастващите.

мелания тръмп
Снимка:

Мелания Тръмп е избрала за лозунг на програмата си израза "Бъди най-добър". Тя заяви, че ще съсредоточи усилията си в три области, свързани с подрастващите - физическото здраве, социалните медии и злоупотребите с опиоиди.

мелания тръмп
Снимка:

 
В речта, с която представи програмата, първата дама сподели, че е притеснена, че децата днес са по-малко подготвени да управляват емоциите си и често пъти прибягват до пристрастяващо или разрушително поведение, като например пристрастяване към дрога или тормоз над други деца.

мелания тръмп
Снимка:

Мелания Тръмп призова възрастните да бъдат по-добри във възпитанието на децата относно важността на здравословния и балансиран живот.
 
"Нашата отговорност като възрастни е да припомним на децата, че когато говорят на висок глас, или пък са онлайн, те трябва да подбират грижливо думите си и да говорят с уважение и състрадание", каза първата дама.

мелания тръмп
Снимка:

 "Като майка и първа дама се притеснявам, че в един постоянно свързан свят, всичко се случва много бързо и децата могат да са по-малко подготвени да изразяват или да управляват емоциите си и да се обръщат често пъти към пристрастяващи или разрушителни поведения", допълни тя.

мелания тръмп
Снимка:

Накрая тя благодари на президента Доналд Тръмп, който я слушаше от първия ред, и на присъстващите членове на администрацията.
 
След това думата взе Тръмп, който похвали "чудесното слово" на съпругата си и подчерта, че "навсякъде, където тя отива, хората са трогнати от нейната искреност".
 
Рейтингът на Мелания Тръмп не престава да расте, откакто мъжът ѝ дойде на власт. Миналата година през януари той беше 47 процента, а днес е вече 57 процента.

мелания тръмп
Снимка:

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти