Меган Маркъл, принц Хари и Арчи на почивка във Франция: но защо ядосаха британците?

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс отидоха на почивка в Южна Франция заедно със сина си Арчи и въпреки опитите на семейството да отдъхне от светлините на прожекторите Меган, Хари и детето им бяха уловени от папараци при слизане на летището в Ница.

На снимките, публикувани от “The Sun”, херцогинята носи бяла риза и шапка и държи сина си на ръце, а принц Хари е облечен със зелена риза и синя шапка. Според информацията тримата са отседнали в частна вила с изглед към Средиземноморието.

Принц Хари и Меган Маркъл обаче отнесоха критики в медиите заради избора си на транспорт. Както “The Sun” и още издания пишат, пътуването с частен самолет излъчва много повече вредни въглеродни емисии, отколкото с търговски полет, а това противоречи на усилията и обещанията на херцога и херцогинята като екозащитници.

Почивката на двойката във Франция идва след ваканцията в Ибиса, където беше отпразнуван рожденият ден на херцогинята, която на 4 август навърши 38. Според чуждестранните медии семейството е отседнало в отдалечена вила на острова, като отново е пътувало с частен самолет.

Меган и Хари
Снимка: Getty

През следващите седмици се очаква херцогът и херцогинята на Съсекс да посетят кралица Елизабет Втора и принц Филип по време на тяхната ежегодна почивка в шотландския замък Балморал.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти