Меган Маркъл "отскочи" до Ню Йорк за тайно женско парти с приятелките си

меган маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Меган Маркъл е страхотна в ролята си на херцогиня и модна икона, но момичето си иска своето, а то е да се завърне в Голямата ябълка и да прекара няколко дни в шопинг, почивка и излизане по ресторанти с най-добрите си приятелки.

Точно така - оказва се, че бременната Меган се е качила на самолета и се е отдала на 5-дневна почивка в Ню Йорк в компанията на няколко от най-близките си дружки. Това все пак ще бъде последната възможност за Меган да прекара малко време насаме преди появата на бебето след по-малко от 2 месеца!

Това е и първото завръщане на Меган в САЩ, след като се омъжи за принц Хари през пролетта на миналата година.

меган маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

"Пътуването е чудесна възможност за Меган да се види с всичките си приятелки в Америка и да посети отново града, който толкова обича", разкриват източници, близки до херцогинята. Пътуването е било планирано преди няколко месеца.

Те споделят още, че Меган е отседнала в известен 5-звезден хотел и се е видяла с приятелката си Джесика Мълруни. Двете са излезли да хапнат френски макарони и да пият чай, а Меган се е върнала от разходката с много нови бебешки дрешки, подарени от приятелките ѝ.

меган маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера приятелките ѝ са организирали и бебешко парти, което със сигурност е било страхотна изненада за Меган!

Появиха се папарашки снимки на Меган от улиците на Ню Йорк. Херцогинята бе избрала изцяло черен тоалет за излизането си и бе прикрила лицето си с големи слънчеви очила.

Ние смятаме, че бъдещата мама изглежда страхотно!

Вижте в галерията някои от най-добрите моменти на Меган Маркъл през последната една година >>>

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в която ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти