Меган и Хари искат да си осиновят бебе от Африка?

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Меган и Хари посрещнаха първото си дете само преди няколко месеца, но вече се замислят за разширяване на семейството. Малкият Арчи е само на 4 месеца, но Хари вече коментира, че със съпругата му искат да имат още едно дете.

Феновете са във възторг от новината за потенциално новото бебе Съсекс и всички тръпват в очакване Меган да съобщи, че е бременна за втори път. Но може и да не получим така желаната новина, защото херцогът и хецогинята на Съсекс може би имат малко по-различни планове за втория си наследник.

Според източници, близки до кралското семейство, не бива да очакваме традиционното съобщение, че двамата очакват дете. Оказва се, че Меган и Хари имат желание да си осиновят дете от Африка (или поне така твърдят упорити слухове напоследък).

хари меган
Снимка: Getty/Gulliver

"Все още нищо не е решено със сигурност, но това ще е доста логичен ход от страна на Хари и Меган", споделят източници.

Истина е, че и двамата са силно свързани с Африка. В плановете им за есента е да заминат на кралски тур в Южна Африка. С тях ще бъде и малкият Арчи, а след африканското пътешествие, принц Хари ще продължи обиколката си сам в Малави, Ангола и Ботсвана.

Меган и Хари вече са били два пъти заедно в Африка - първият път в самото начало на връзката им и след това по време на медения им месец. 

"И двамата са били трогнати силно, когато са посетили местно сиропиталище. Обещали са си, че ще се върнат там и ще дадат по-добър шанс на едно от децата в дома, като го осиновят."

Меган и Хари
Снимка: Getty

Двойката със сигурност няма да срещне одобрение от всички, ако наистина се реши на пдообна стъпка, но пък решението им би било ужасно благородно и смело.

"Осиновяването на африканско дете ще бъде отдаване на голяма почит пред паметта на принцеса Даяна, чиято житейска мисия бе да помага на децата в Ангола. А за Меган, която е от смесено семейство, ще бъде почитане на собствените ѝ корени.", споделят още източници.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти