Мария Илиева: "Наричам се Сомнамбулия Илиева и съм станала майстор в слагането на памперси"

Мария Илиева
Снимка: AVON

Певицата Мария Илиева даде първото си интервю след раждането в "Преди обед" по bTV и разкри много интересни факти около живота си като майка на малкия Александър, който вече е на месец.

Тя сподели, че се завръща на клубната сцена с няколко участия през месец март, а през април я очаква още по-натоварен график заради участието ѝ в мюзикъла "Оркестър без име".

Тя каза още, че се чувства напълно готова да се впусне отново в работни ангажименти, макар да е родила наскоро. Певицата ще пътува заедно с детето за първите си два концерта.

Сигурна съм, че е наследил пътешественическия дух от мен. Ще пътуваме заедно, защото искам да му покажа света. Много е общителен, любопитен и вярвам, че трябва да се дават възможности на малкото човеченце да опознае прекрасността на живота, сподели тя.

Тя призна, че като всички майки сънят й убягва и сама се е кръстила Сомнамбулия Илиева. Казва че се е роботизирала и дори може да дава уроци по смяна на памперс без напишкване. Не е имала време и за прословутата следродилна депресия. "Бях един ден в следродилна депресия, не ми хареса и излязох", пошегува се Мария.

 

Моето #ВСИЧКО. Александър ❤

A post shared by Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) on


В грижите по отглеждането на Александър ѝ помага жена на име Хали, но майка ѝ Ваня Монева е безценна помощ и присъствие.

Тя сподели още, че не живее заедно с бащата на детето си Георги, тъй като бизнесът му е в Белгия, но той се връщал често в България, за да бъде с тях. "Не ми е нужно да живеем заедно. Смятам, че Георги е прекрасен баща", категорична беше певицата.

Тя разкри и подробности за срещата с голямата си любов. Запознали са се чрез общи приятели на парти.

"Стана бързо и спонтанно. В началото той дори не ме позна. Стана с лекота, въпрос на химия, нямаше много време за размисли. Моите изисквания са солидни на тези години, но тогава той ги покри", разкри Илиева.

 

Follow my lead❤ #venice

A post shared by Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти