Майкъл Бубле и семейната трагедия, която направи брака му по-силен

Майкъл Бубле
Снимка: Getty

Последните няколко години бяха истинско изпитание за Майкъл Бубле и неговата съпруга Луисана Лопилато. През 2016 г. техният син Ноа, тогава на 3 г., беше диагностициран с рак на черния дроб. Днес, когато детето е в ремисия, певецът казва, че преживавянето е направило брака му по-силен.

В интервю пред австралийското списание Stellar Бубле разказва за това какво са му отнели и донесли проблемите в семейството. Той признава, че е поставял музикалната си карира под въпрос, преосмисляйки приоритетите си:

„Мислех си, че никога няма да се върна към музиката. Бях приключил. Изглеждаше изключително маловажно в сравнение с това, което се случваше с Ноа. Нещата много бързо ми се проясниха. Сега вече живея без страх. Преживял съм ада.“

Това обаче е заздравило връзката между него и съпругата му Луисана Лопилато, а двамата се обичат дори повече след като са преодолели изпитанието. „Аз и жена ми отново бяхме щастливи, влюбихме се отново“, признава той, отбелязвайки, че двамата са станали свидетели на „на най-добрите, но и най-лошите страни у другия“.

Майкъл Бубле
Снимка: Getty

Семейството вече не само може да диша спокойно, но и се радва на най-новия си член – малката Видa, която се роди в края на юли. Сега тя се намира в компанията на 2-годишния Елиас и преборилия болестта 4-годишен Ноа.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти