Мадона призна за сексуално посегателство над нея

Мадона призна за сексуално посегателство над нея
Снимка: Getty/Guliver

Американската кралица на поп музиката Мадона направи разкритие, че в началото на кариерата си е била изнасилена под заплаха с нож. Това се е случило, когато настоящата поп легенда е пристигнала в Ню Йорк преди години.

Пред ноемврийски брой на известно американско списание 55-годишната певица си спомня: "Ню Йорк не е всичко, което очаквах, че ще бъде. Първоначално не ме посрещна с отворени обятия.“

"През първата година ме ограбиха с насочен срещу мен пистолет, изнасилиха ме на покрива на сграда, където ме бутаха с нож в гърба, апартаментът ми бе разбиван три пъти. Не зная защо го правеха, вече нямах нищо ценно, след като ми откраднаха радиото първия път", споделя Мадона.

Тя дърпа завесата и за още любопитни факти от първите си години в света на шоубизнеса, за своята връзка с религията, провокациите, с които е скандализирала обществото.

"Нямах много приятели, даже бих казала, че не съм имала никакви приятели. Но в крайна сметка това се оказа добре, защото имах повече време да се концентрирам върху бъдещето и кариерата си”, откровеничи бившата половинка на Шон Пен.

"Когато си на 25, е по-лесно да бъде смел и разкрепостен, особено ако си прохождаща поп звезда. Всички очакват от теб да се държиш ексцентрично.“, допълва звездата, която имаше дългогодишен брак с режисьора Гай Ричи.

След десет години в светлината на прожекторите тя започва да търси смисъл и реално чувство за цел в живота. Така открива учението Кабала в търсене на по-духовно състояние на личността.

"Имах странни отношения с религията. Аз вярвам много в ритуалите, тъй като те не са във вреда на никого. Но не съм голям фен на правилата. Въпреки това, ние не можем да живеем в свят без ред", казва тя.

В откровеното интервю певицата разказва също и за браковете си, както и за четирите си деца, които учи "да поемат рискове и да решават да правят нещо, защото то е добро за тях, а не защото "така правят всички".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти