Мадона: Все още имам какво да уча

Новият филм на звездата не получи особено високи оценки от критиците
Снимка: EПА/БГНЕС

Мадона доказа, че независимо на каква възраст си, все още има какво да учиш и да постигнеш. Тя призна, че има още много неща, които трябва да усвои в режисурата.

Филмът W.E., който кралицата на попа режисира, не получи особено ласкави отзиви от страна на критиците. Това обаче, никак не е разколебало Мадона да продължи да се занимава с режисура.

Лентата W.E. разказва едновременно две любовни истории - тази за отношенията между британския крал Едуард Осми и разведената американка Уалис Симпсън, и за романса между омъжена жена и телохранител руснак.

Относно режисьорските си опити Мадона споделя:

"Навлязох в света на изкуството с голямо смирение и уважение и знам, че имам още много какво да уча. Би било страхотно, ако хората харесат филма ми. Това ще е успех за мен, защото ще означава, че по някакъв начин съм им повлияла."

Може би страстта на Мадона към режисурата е породена от бившия й съпруг - Гай Ричи, който е доста известен и уважаван режисьор. Певицата не веднъж е споделяла, че е била силно впечатлена от Ричи, от неговите професионални знания и умения.

Що се отнася до сегашния партньор на Мадона - 24-годишният танцьор Брахим Зайбат, той е известен с това, че е интимен другар на влиятелна и богата жена, която може да му е майка.

53-годишната Мадона споделя, че знае, че животът й се гледа под лупа и бива обсъждан от милиони хора, но според нея в това има и нещо положително, а именно - начин да въздейства над останалите с действията, думите и творчеството си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти