Лоши съвети от известни личности за родители

Сури Круз - най-разглезеното момиченце в Холивуд
Снимка: Getty/Guliver

Звездите на Холувид не винаги са най-удачният пример за добри родители.

Много от децата на знаменитостите не успяват да се справят със славата, която родителите им имат, или да растат в сянката на популярната си майка и баща, което ги води до различни сериозни проблеми - депресия, агресия, пристрастяване към алкохол или наркотици и др.

Ето няколко от най-лошите съвети и възпитателни методи, които различни популярни личности са давали относно отглеждането на потомството си.

Памела Андерсън и Томи Лий
Те имат двама сина – Брандън Томас на 15 г. и Дилън Джагър на 13 г. Памела сподели, че тя и бившият й съпруг нямат нищо против децата им да опитат от забранени вещества, ако това ще им помогне да намерят себе си.
"Искаме синовете ни да практикуват безопасен секс и да експериментират с умерено количество наркотици и алкохол, за да могат да намерят истинската си любов“, казва Памела, а едва ли много родители биха подкрепили мнението й.

Пинк
Със сигурност Пинк го е казала на шега, но все пак изказването "Мисля, че родителите трябва да бият здраво децата си“, което тя е направила, е малко шокиращо.

Алиша Силвърстоун
Тя изненада не особено приятно обществотослед като показа как храни 11-месечния си син уста в уста, тоест – предварително му сдъвква храната, след това я подава в устата на сина си без помощта на прибор!

Чарли Шийн
Той смята, че децата му трябва да вземат пример от него, което от една страна е нормално, но дали постоянните скандали, в които Чарли е замесен, заедно с проститутки, наркотици, алкохол и безпардонно поведение, са добър пример за децата му?

Кейти Холмс и Том Круз
Тяхната дъщеря – Сури Круз, е едно от най-разглезените деца в Холивуд. И как няма да е, след като майка й казва - "Радвам се, че дъщеря ми има силна воля и изисква много. Наистина се налага да се съобразиш с желанията на това дете!“

Личното мнение и характерът са чудесни качества, но все пак дали е правилно и здравословно детето да свикне да получава всичко, което пожелае още от ранна възраст?

Уди Алън
След като години наред се е грижел за доведената си осиновена от него дъщеря,той реши, че е влюбен в нея и двамата започнаха връзка! Обяснението му е просто "Сърцето иска своето!“. Повече коментари сякаш са излишни

Жизел Бюндхен

Тя е изпитала радостта от това да станеш майка, но има интересни възгледи върху майчинството. Според нея трябва да се приеме световен закон, който да ограничава майките да кърмят децата си до шестия месец и нито ден повече.

Не е ясно какво е провокирало изказването на Жизел, но със сигурност много жени не биха били съгласни с разбирането й за периода, през който е добре детето да бъде кърмено.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти