“Много съм горд, че победих системата”: Любо Киров за българския шоубизнес и новото турне

Тази сутрин в предаването “Събуди се” по NOVA гост бе Любо Киров. 

,,В шоубизнеса не трябва да е срамнo, че има приходи. Едно време се срамувахме, че ги няма. Сега трябва да говорим за това, за да може млади хора да се мотивират, че могат да спечелят с поп музиката. Много съм горд, че победих системата”, споделя той. 

На въпрос относно това защо много изпълнители ги е срам да говорят за пари, той отговори, че причината вероятно е, че не са продали достатъчно билети или въобще нямат реална публика. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lubo Kirov (@lubokirov)

,,Моите фенове са много твърди в харесването към мен и те се увеличават. Ако предходната година сме продали 25 000 билета, тази година се очертава да станат 30 000. В Плевен за ден и половина се продаде половината от концерта и изглежда ще трябва да пускам втора дата за този град”, каза още музикантът. 

Любо Киров сподели, че се познава лично с най-големите си фенове и дори вече са станали приятели. Това са хора, които вярват в същите неща, в които вярва той и за тях е като говорител. 

На въпрос относно това дали е за добро, че кариерата му се е развила по-късно, той отговори: ,,Има една версия за Клуб 27. Аз мисля, че може би щях да стигна там, защото не бях готов за тази популярност. Бях по-глупав, отколкото трябва да бъда, когато бях на 18-20 години. Времето беше различно, не можеше да се говори за шоубизнес. Дете на прехода съм, не е най-готиният период, в който да си български музикант. Отне време да се върне респектът към българската музика и смятам, че бях част от тази революция.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eli Deli (@delipand)

,,Ако си артист трябва да си много честен. Ако вярваш в това, което вярваш, хората ще бъдат съпричастни. Те са сензитивни за истината. Аз парите ги превръщам в музика. Правя това, което искам и затова съм най-богатият човек на света.” , допълни още музикантът.

Любо Киров сподели и за предстоящото ,,Ново турне 2024”: ,,Новото идва отвътре, а не от цирковите номера и фойерверките. Новата искреност, детайлите на музиката, която харесваме, да ставаме по-добрата версия на себе си. Аз опитвам с изкуството да ставам все повече Любо Киров.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lubo Kirov (@lubokirov)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти