„Застрашава семейната линия“: кралица Елизабет моли принц Уилям да спре това опасно хоби

уилям хеликоптер
Снимка: Getty

Макар че кралица Елизабет II няма нищо против много от хобитата на принц Уилям, като например мотоциклетите и ветроходството, има едно, за което „я държи будна през нощта“. И в интерес на истината, не я виним.

Daily Mail съобщава, че кралицата многократно е молила Уилям да не лети с хеликоптер, особено да не ги пилотира сам в лошо време. Съобщава се, че кралицата е станала все по-параноична да не се случи катастрофа, която да доведе до трагични събития, които биха „застрашили линията на наследяване“.

Кейт, Уилям и Шарлот на Игрите на Британската общност

В съобщението се казва:

„Това не дава на кралицата да спи през нощта и тя разбираемо е много притеснена. Тя знае, че Уилям е умел пилот, но не смята, че си заслужава рискът и петимата да продължат да летят заедно, и не може да си представи какво би се случило. Това би предизвикало конституционна криза.“

В случай че не сте забелязали, през последните години Кеймбридж пристигат и си тръгват с хеликоптер много по-често. Макар че обикновено разполагат с опитен пилот и екипаж, Уилям понякога умело поема и управлението. Той успя да получи разрешение след раждането на първородния си син принц Джордж през 2013 г., за да може семейството да прекарва повече време заедно.

Принц Уилям и любовта му към хеликоптерите

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти