Колко е сладко! Вижте момиченцето на Приянка Чопра и Ник Джонас, което направи публичния си дебют

колаж Приянка Чопра Малти Ник Джонас
Снимка: Getty

Музикалното трио Джонас Брадърс получи своя звезда на Алеята на славата в понеделник, а събитието стана повод голямото им семейство да се събере на едно място под прожекторите.

Докато на подуима стояха Кевин, Ник и Джо Джонас, от първи ред в публиката ги подкрепяха техните съпруги – Даниел Джонас, Приянка Чопра и Софи Търнър, както и повечето им деца. Освен че пред фотографите застанаха дъщерите на Даниел и Кевин – Алена Роуз и Валентина Анджелина, на събитието за първи път беше показано публично и момичето на Ник и Приянка Чопра Джонас.

Камерите уловиха Малти Мари, която се роди през януари 2022 г., в ръцете на майка си. Дъщеричката на звездната двойка е само на 1 годинка, но вече направи първата си поява със стил, облечена в светло костюмче от сако и къси панталонки, бяла риза и лента за коса в същия цвят.

До нея Приянка Чопра носеше кафява рокля с драперии, а Ник Джонас не пропусна да благодари на съпругата си по време на своята реч. „Към моята красива съпруга: ти си спокойствието в лудостта, скалата в бурята и обичам брака си с теб. Това е най-големият подарък, обичам да бъда родител с теб“, каза музикантът от сцената.

След като отдели момент, за да каже „Здравей, скъпа“ на дъщеря си, той се обърна още към нея: „Нямам търпение да дойда тук с теб след 15 години и да те засрамя пред приятелите ти.“ Вижте още снимки в галерията тук:

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха за първи път дъщеря си на публично събитие

По-рано тази година Приянка Чопра украси януарския брой на Vogue. В интервю за американското издание тя сподели повече за трудностите да стане родител и позира с Малти, но без все още да разкрива лицето ѝ.

“Не знаете през какво съм минала”: Приянка Чопра срещу тежките обвинения, че е “наела утроба”

На Алеята на славата, намираща се на прочутия булевард „Холивуд“, отсъстваха децата на Джо Джонас и Софи Търнър. Актрисата обаче изглеждаше зашеметяващо в изцяло червена визия от Magda Butrym.
Вижте снимки в галерията тук:

Джонас Брадърс получиха звезда на Алеята на славата в компанията на семейството си

По време на церемонията Джонас Брадърс обявиха новия си албум, озаглавен “The Album”, който ще излезе на 5 май. По думите на Кевин шестата музикална колекция на групата ще бъде вдъхновена от 70-те и влиянието на Би Джийс, обяснява по-рано Кевин пред Rolling Stone.

След издаването на албума им “Happiness Begins” преди четири години тримата братя станаха бащи, което изглежда, че е оказало голямо влияние върху новата им музика. „Посоката на текстовете, историите, които разказваме... Промениха се много“, споделя Джо и посочва още едно важно съображение. „Мисля за факта, че нашите деца ще слушат тази музика.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти