Кой ще изиграе новия Батман

Предстои да видим как ще се справи Бен Афлек с новия си екранен образ
Снимка: Getty/Guliver

Двукратният носител на "Оскар" Бен Афлек (41 г.) ще влезе в ролята на Батман на мястото на Крисчън Бейл (40 г.) в следващата лента за супергероя.

Афлек беше избран от киностудията "Уорнър" за ролята на Човека-прилеп, като още през юли от продуцентската компания съобщиха намерението си да съберат персонажите на Супермен и Батман в един филм, чиято премиера е запланувана за 2015 г., като продължение на излязлата през 2012 г. лента "Черният рицар: Възраждане" ("The Dark Knight Rises").

Крисчън Бейл, който изигра ролята на Човека-прилеп в трилогията "Батман" на режисьора Кристофър Нолан, съобщи, че не иска да се превъплъщава повече в този образ и от "Уорнър" усилено започнаха да му търсят достоен заместник. Дори тръгна слух, че са предложили хонорар от 50 млн. долара на Бейл за новата роля на Батман, но впоследствие се оказа, че тази сума е силно преувеличена от таблоидите.

"Ние знаехме, че ни трябва изключителен актьор, за да продължим сагата за най-популярния комиксов персонаж, и решихме, че Бен Афлек отговаря на всички условия", заяви президентът на "Уорнър" Грег Силвърман.

Режисьор на бъдещия филм, който още няма заглавие, ще е Зак Снайдър, заснел "Човек от стомана" ("Man of Steel").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти