Крисчън Бейл завинаги сваля костюма на Батман

Крисчън Бейл спечели тазгодишния Оскар за поддържаща мъжка роля във филма Боецът (The Fighter)
Снимка: EПА/БГНЕС
37-годишният британски актьор Крисчън Бейл, който е носител на "Оскар" и "Златен глобус", обяви, че повече няма да играе ролята на Батман.

"Хвърлям маската на Батман завинаги. The Dark Knight Rises ще е последното ми превъплъщение в този образ", заяви Бейл.

Само преди броени дни завършиха и всички снимки към въпросната лента, чиито режисьор е Кристофър Нолaн. Всъщност Крисчън изигра ролята на човека-прилеп и в предишните два филма от поредицата Batman Begins (2005 г.) и The Dark Knight (2008 г.).

Сред останалите актьори, които са се дегизирали в костюма на Батман са Адам Уест, Майкъл Кийтън, Вал Килмър и Джордж Клуни. Приходите от всички правени досега игрални филми за популярния комиксов герой надхвърлят 1 млрд. долара.

Самият Нолан още преди няколко месеца обяви, че The Dark Knight Rises най-вероятно ще е последният филм за Батман, чиято световна премиера се очаква през 20 юли 2012-та. В лентата освен Бейл, ще видим още Морган Фрийман, Майкъл Кейн, Гари Олдман, Том Харди и Ан Хатауей, която ще "влезе" в кожата на Жената-котка.

"В много аспекти персонажът на Ан е най-сложен за изиграване, защото предишните актриси, които са били в ролята на Жената-котка, са поставили доста високо летвата, обогатявайки образа й по много професионален начин", заключва Бейл.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти