Горката принцеса Шарлот: удариха я и ѝ се скараха по време на рождения ден на дядо ѝ

В събота в Лондон се проведе Парадът на знамената. Парадът се прави в чест на монарха и е част от празненствата за рождения му ден. Това беше първия път, в което крал Чарлз участва на военния парад като монарх, а съпругата му Камила – като кралица.

Но денят беше исторически не само за двойката – за първи път Кейт присъства на парада в качеството си на полковник на ирландската гвардия – роля, изпълнявана преди това от нейния съпруг принц Уилям. Както по-рано писахме, за появата си принцеса Кейт беше избрала невероятна ябълковозелена рокля от Andrew Gn.

Показахме ви и принц Луи, който за пореден път стана хит в интернет с неподправените си изражения, докато кралското семейство наблюдаваше по традиция прелитащите самолети от балкона на Бъкингам в събота.

Но имаше още няколко интересни детайла, които събудиха интереса на почитателите на кралското семейство. Този път те са свързани с принцеса Шарлот, на която сякаш изобщо не ѝ вървеше в този ден.

Наблюдателни зрители забелязаха, че с Шарлот са се случили цели два "инцидента" по време на Парада.

Единият е удар, който принцеса Шарлот неволно получи от по-малкия си брат Луи, докато бяха на балкона в Двореца, за да наблюдават парада.

На видеото се вижда как Шарлот се навежда към брат си, но в същото време той извърта глава и двамата неволно се удрят. Малкия Луи изглежда изобщо не осъзнава какво се е случило, докато Шарлот потрива смръщена главата си, след като явно я е заболяло.

Вижте какво се случва във видеото тук:

Другият "инцидент" на Шарлот е с леля ѝ Софи, херцогинята на Единбург. Кралските фенове смятат, че Софи се е скарала на племеничката си по време на Парада. На видео се вижда как Шарлот пита нещо херцогинята на Единбург, а тя ѝ отвръща със сериозно изражение и бърз, категоричен отговор. 

Експерти по четене на устни твърдят, че Софи е смъмрила Шарлот като ѝ е казала "Сядай веднага!".

Принцеса Шарлот не изпълнява заповедта на леля си, но все пак се обръща, за да гледа парада.

Вижте ситуацията във видеото долу:

https://twitter.com/RoyalCentral/status/1670017864802136064?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1670017864802136064%7Ctwgr%5E9b85df3336c7a32bcec6751f0fb72176c4a1a9c5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-4308230194197906229.ampproject.net%2F2305252018001%2Fframe.html

Вижте сладките моменти на щурия принц Луи в галерията тук >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти