Кой е избраникът на Пипа Мидълтън и какво трябва да знаем за него

Кой е избраникът на Пипа Мидълтън и какво трябва да знаем за него
Снимка: netinfo

Днес по-малката сестра на Кейт Мидълтън минава под венчилото и това определено ще бъде най-обсъжданата сватба светска сватба на годината. Пипа ще се омъжи за годеника си, бизнесменът Джеймс Матюс, с който са заедно от 2 години, а са сгодени от една.

Клишето, че старата любов ръжда не хваща, е съвсем вярно за тях, тъй като те се срещат за кратко през 2012, а след това Пипа има 3-годишна връзка с банкера Ник Джексън. Джеймс и Пипа намират отново пътя един към друг и развръзката е като в приказките – преди да й предложи, той първо иска ръката от баща й.

Стъклен замък и огромна луксозна торта - какво още да очакваме от сватбата на Пипа Мидълтън?

Джеймс Матюс й слага диамантен пръстен на стойност над 250 000 британски лири, поне 2 пъти по-скъп от този на сестра й Кейт, който някога е носила и принцеса Даяна.

Най-чаканото светско събитие на Острова ще се проведе в "тесен кръг" от около 100 души за църковната церемония и около 300 гости за партито после, което ще се състои в огромни шатри, опънати на зелените площи пред семейното имение на Мидълтън в графство Бъркшир.

Годеникът на Пипа е бивш автомобилен състезател, който след като постига успехи на пистата, сменя колите с финансовия свят през 1995. Шест години по-късно става фондов мениджър и съосновател на Eden Rock Capital Management, където днес е неин изпълнителен директор. Компанията управлява инвестиции на стойност поне 1 млрд лири и е кръстена на хотела, който родителите му притежават в Сен Бартелеми.

Мисия сексапил: Как Пипа Мидълтън се подготвя за сватбата си?

Освен това, той произхожда от много заможно семейство, а брат му – Спенсър Матюс е риалити звезда в лондонското хитово шоу Made in Chelsea. То следи живота на богатите деца на хайлайфа – младежи около 20-те, родени и израснали в лукс. Негов еквивалент е американското шоу Rich Kids of Beverly Hills.

Интересен факт е, че той е учил в същия колеж като принцовете Хари и Уилям - Итън в Уиндзор. Това не е стандартно училище, а пансион за момчета. Освен това той има същото име като най-малкия Мидълтън – Джеймс, брат на Кейт и Пипа.

Джеймс Матюс сега е на 41 години и е запален спортист. Подобно на половинката си Пипа, той обожава зимните спортове и папараците често ги хващат на снежни ваканции. На пистите в Норвегия те бяха хванати в атлетично съревнование, продължило около 6 часа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти