Стъклен замък и огромна луксозна торта - какво още да очакваме от сватбата на Пипа Мидълтън?

Стъклен замък и огромна луксозна торта - какво още да очакваме от сватбата на Пипа Мидълтън?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Казват, че не е хубаво да живееш в къща от стъкло, защото можеш лесно да я счупиш, но гостите на сватбата на Пипа Мидълтън в събота със сигурност ще си прекарат царски в нейния стъклен сватбен замък, който ще бъде специално построен в задния двор на имението на родителите ѝ в малкото селце Бъкълбери.

Стъкленият замък ще бъде толкова голям, че да побере всичките 200 гости, които са поканени на приема след сватбената церемония на светската двойка.

Мисия сексапил: Как Пипа Мидълтън се подготвя за сватбата си?

Отнело е цели 3 дни, за да бъде сглобена огромната конструкция със стъклен покрив, която без проблем ще приюти всички гости. До стъкления замък ще бъдат разпънати още две тенти - една за кетърниг, а другата ще бъда снабдена с луксозни тоалетни за гостите.

Огромните колони, държащи стъклената конструкция ще бъдат декорирани с хиляди естествени цветя, ще има и цветя, висящи от покрива, които ще създават истински вълшебна атмосфера.

Мегън Маркъл ще присъства на сватбата на Пипа Мидълтън, но при едно условие...

Преди церемонията Пипа ще се настани в луксозен имот със 7 спални, който струва 6 милиона долара, за да се приготви за сватбата си.

Появиха се и подробности около сватбената торта на Пипа. Тя е поръчана в един от най-добрите сладкарски салони в Лондон и се предполага, че ще струва над 3000 долара. 

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти