Мисия сексапил: Как Пипа Мидълтън се подготвя за сватбата си?

Мисия сексапил: Как Пипа Мидълтън се подготвя за сватбата си?
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Остава по-малко от месец до най-щастливия ден в живота на Пипа Мидълтън. По-малката сестра на Кейт ще мине под венчилото на 20-ти май и ще се врече във вярност на любимия си, бизнесменът Джеймс Матюс.

Как Кейт Мидълтън се подготвя за сватбата на сестра си

И естествено, Пипа иска всичко да бъде перфектно за големия ѝ ден, включително и самата тя. Ето защо бъдещата булка може да бъде видяна все по-често пред вратите на любимия си фитнес, облечена в секси спортен екип и с голяма, искряща усмивка на лицето си.

Личи си, че Пипа е наистина щастлива от предстоящото събитие и полага усилия, за да изглежда зашеметяващо.

Мегън Маркъл ще присъства на сватбата на Пипа Мидълтън, но при едно условие...

Сестрата на Кейт е известна с любовта си към спортуването. Миналият април тя покори връх в Алпите без никакви усилия, премина 53 километра в планината за 5 часа и дори се включи в ски състезание.

Пипа определено е в топ форма и за това помагат не само упражненията ѝ във фитнеса, но и тренировките по пилатес, които посещава и естествено хранителният режим, който спазва.

Диетата и включва доста разнообразни храни, които консумиране в правилното количество, водят до вълшебни резултати с отслабването и стягането на тялото. Известно е, че Пипа обича да си похапва какао, ядки и да пие червено вино, както и кафе, продукти, които чудно или не, са част от специалния ѝ хранителен режим. Тя просто следи стриктно калориите, които приема и не пропуска тренировка.

Нямаме търпение да я видим в сватбения ѝ ден!

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти