Мегън Маркъл ще присъства на сватбата на Пипа Мидълтън, но при едно условие...

Мегън Маркъл ще присъства на сватбата на Пипа Мидълтън, но при едно условие...
Снимка: netinfo

Мегън Маркъл ще присъства на сватбата на Пипа Мидълтън със своята половинка – принц Хари само че при едно условие - тя няма да бъде гост на същинската церемония в катедралата Сейнт Марк в графство Бъркшир, която е в близост до семейния дом на Мидълтън (защото все пак не е законен член на семейството на Хари), но ще бъде негова дама на тържеството в двореца Кенсингтън по-късно след венчавката.

По-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън – Пипа, ще мине под венчилото на 20 май. Нейният избраник е 40-годишният мултимилионер Джеймс Матюс, който разкри неотдавна, че дълго време е преследвал Пипа, преди тя да му обърне внимание. 

Снимка: netinfo

Смята се, че Мегън вече е поискала отпуск от снимките на „Костюмари”, за да присъства на събитието, което ще се състои следващия месец.

Американската актриса е заявила, че ще отсъства между 15 и 22 май, точно когато ще се проведе венчавката.

Снимка: netinfo

По-рано през годината се твърдеше, че Мегън няма да присъства, тъй като Пипа въвела правило, че кавалерите могат да доведат само партньорите, с които имат официален брак.

Тя се притеснила, че вниманието от нея може да бъде отвлечено, ако Хари се появи със жена. Явно обаче компромис ще бъде направен. Хари се среща с 35-годишната актриса от 2016 година.

Снимка: netinfo

Ако Мегън наистина е сред гостите на събитието, това няма да е първата сватба, на която тя и Хари отиват като двойка. По-рано тази година двамата присъстваха заедно на сватба на приятели в Ямайка.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти