Кога ще видим сина на Меган и Хари и как ще се казва той?

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Светът е развълнуван от раждането на новото кралско бебе, а все повече въпроси изникват около неговата поява. Несъмнено принц Хари и Меган Маркъл разбиха на пух и прах редица протоколи, решавайки да запазят раждането на първото си дете възможно най-лично преживяване и все още има доста неизвестни около сина им.

Вече стана ясно, че Меган е родила в 5:26 часа тази сутрин и че бебето тежи 3.3 кг. Това, което всички се питат е, дали херцогинята е изпълнила желанието си да роди вкъщи или раждането се е случило в болница.

От официалните изявления на Двореца и на Хари, стана ясно, че принцът е бил до Меган през цялото време, а майката ѝ, Дория, в момента е заедно с дъщеря си във Фрогмор Котидж - домът на Меган и Хари в Уиндзор. Това означава, че може би бебето е родено именно там, но информацията все още не е потвърдена от кралското семейство.

Вижте ТУК първи снимки на новия татко - принц Хари! >>>

Още не е ясно и името на бебето. Хари разкри, че за момента не са решили как да го кръстят, но имат още малко време да помислят, тъй като принцът сподели, че с Меган смятат да покажат детето си официално след 2 дни, за да могат сега да му се радват на спокойствие.

След като стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс имат момче, започнаха и залагания какво име ще носи то. За момента сред най-възможните варианти се нареждат имената Джеймс, Александър, Артър, Едуард и Оливър.

Припомнете си:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти