Кейт Мидълтън с изявление: Моля, приемете моите извинения

Кейт Мидълтън се извини на ирландската гвардия за отсъствието си от предварителната репетиция на Trooping the Color в събота.

„Исках да ви напиша и да ви уведомя колко съм горда от целия полк“, написа 42-годишната принцеса на Уелс в писмо, споделено в X от ирландската гвардия.

13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди болестта

Парадът Trooping the Color отбелязва официалния рожден ден на британския суверен крал Чарлз III и ще се проведе на 15 юни.

„Оценявам, че всички, които участват тази година, тренираха месеци наред и отделиха много часове, за да се уверят, че техните униформи и тренировки са безупречни. Да бъда ваш полковник остава голяма чест и много съжалявам, че не мога да приема поздрава тази година“, добави тя.

Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън

„Моля, предайте моите извинения на целия полк. Надявам се, че ще мога да ви представлявам много скоро. Моля, изпратете моите най-добри пожелания и успех на всички участници.“

От полка казват, че са „дълбоко трогнати от писмото на Мидълтън“.

28 неща, които крал Чарлз може, а ти не

„Пожелаваме на Нейно кралско височество да се възстанови и й изпращаме нашите най-добри пожелания“, добавиха те.

Отсъствието на Мидълтън се случва на фона на продължаващата й битка с рака, за която тя обяви публично през февруари, след забележимото й отсъствие от очите на обществеността.

Крал Чарлз, принц Уилям, принц Джордж усмихнати до уши на фона на кралските бури

Все още не е ясно дали тя ще стигне до официалното събитие следващата седмица. Кейт присъства на парада Trooping the Color всяка година, откакто се омъжи за принц Уилям през 2011 г., с изключение на 2020 и 2021 г., когато събитието беше сведено до минимум поради пандемията от COVID-19. Говори се, графикът на Кейт за тази година е празен и мяма нищо планирано.

 

 

 

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти