На фона на бурята: Кралското семейство усмихнато до уши (СНИМКИ)

От няколко седмици не сме чували нищо за британското кралско семейство. Фактите са ясни – крал Чарлз и принцеса Кейт се лекуват от рак и докато крал Чарлз се завърна към публичните си ангажименти, с което показва, че очевидно лечението му върви добре, то за Кейт Мидълтън не се съобщава нищо официално, а публична поява от нея няма от миналата година.

чарлз уилям
Снимка: Getty Images

Въпреки всичко, кралският двор, като че ли започна да дава все по-ясни знаци, че нещата се подобряват.

В началото на месеца крал Чарлз и принц Уилям се появиха във видимо добро настроение на градинско парти в Бъкингамския дворец където се срещнаха с представители на кралското семейство и избран кръг британски граждани. И двамата бяха с широки усмивки, а доброто им настроение бе заразително за всички присъстващи. И за двамата това е прецедент, защото те винаги да доста обрани на публични събития, особено в последните няколко трудни месеца за семейството.  Още една поява на британския монарх ни впечатли през изминалите седмици - тази на изложението за цветя в Челси, заедно с кралица Камила, където усмивките им не слизаха от лицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The RHS (@the_rhs)

Няма как да не отбележим тези широки усмивки и да се надяваме, че всичко върви добре в лечението на Кейт която все пак не се появява. Още една поява ни кара да мислим, че състоянието на принцесата се подобрява и сякаш рестрикциите върху публичните изяви на кралското семейство лека полека отпадат. Принц Уилям изгледа мача между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед в компанията на най-големия си син и бъдещ престолонаследник – принц Джордж миналия уикенд. Принц Джордж не се беше появявал публично с родителите си, откакто и майка му спря с публичните изяви и това може би е много ясен индикатор, че нещата в семейството вървят добре.

Така или иначе всичко са само разсъждения по темата, но тези последни изяви на мъжката част от кралската фамилия ни карат да мислим, че много скоро ще видим и Кейт обратно на сцената.

Вижте в галерията ни усмивките на кралските мъже!

Крал Чарлз, принц Уилям, принц Джордж усмихнати до уши на фона на кралските бури

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти