Кейт Мидълтън предприе първото си самостоятелно приключение

Любимката ни Кейт Мидълтън направи голяма стъпка в своя кралски живот - тя замина чисто сама на дипломатическо пътуване до Холандия.

34-годишната херцогиня отиде на еднодневена визита в Холандия, а това бе първото й пътуване извън страната без компанията на принц Уилиям.

В първата официална снимка от нейното посещение, Кейт изглежда уверена, спокойна и неотразима както винаги. Херцогинята е избрала пастелно син костюм, към който е добавила перлени обеци, които е заела от кралицата и чифт високи токчета в телесен цвят. Косата ѝ бе стилно прибрана в нисък кок.

Първата работа на Кейт в Холнадия бе да се срещне с крал Вилем-Александър за обяд в резиденцията му, в която той живее заедно със съпругата си Максима и трите им дъщери.

Холандският крал приветства Кейт още пред дома си и спази протокола, като ѝ засвидетелства своето уважение с поклон, а след това двамата си направиха няколко снимки.

Някои политически коментатори твърдят, че целта е Кейт да служи като човек, който да пази отношенията на Великобритания с нейните европейски съседки, след като Островът излезе от Европейския съюз.

Първата самостоятелна визита на Кейт трябваше да се състои през 2014 и тя да посети Малта, но тогава на нейно място замина принц Уилиям, тъй като по това време Кейт беше бременна с първото си дете и страдаше от сутрешно гадене.

Разгледайте галерията ни, в която ще откриете снимки от визитата на Кейт.

Към галерията >>>

Вижте още:

Кейт Мидълтън и прекрасните ѝ рокли на дизайнера Александър Маккуин

Фризьорът на Кейт Мидълтън разкри тайната на перфектната й коса

Кейт Мидълтън показа своята секси страна

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти