Кейт Мидълтън ослепителна в зелено от сутрин до вечер

Вторият ден от обиколката на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Пакистан донесе още дипломатически посещения и блясък в гардероба на Кейт Мидълтън.

Вижте най-добрите снимки в галерията тук >>>

В чест на азиатската страна херцогинята заложи на зелено, който е с особено значение за пакистанците заради националното им знаме в този цвят.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

За среща с министър-председателя Имран Кан Кейт Мидълтън облече яркозелена туника Catherine Walker и облекла на местни дизайнери – бели панталони Maheen Khan и тъмнозелен шал Satrangi. Херцогинята на Кеймбридж заложи и на по-различна прическа с наполовина вдигната коса.

Вижте най-добрите снимки в галерията тук >>>

Вечерта на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше запазена за прием на британския върховен комисар Томас Дрю пред Пакистанския национален паметник в Исламабад. Там двойката пристигна с електрическа рикша, наричана „тук-тук“.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Визията на Кейт и Уилям отново беше вдъхновена от страната домакин – херцогът на Кеймбридж се появи в традиционно пакистанско палто шервани в тъмнозелено на местната марка Naushemian, а херцогинята буквално блестеше в рокля Jenny Peckham с дълги ръкави и пайети.

Вижте най-добрите снимки в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти