Кейт Мидълтън e имала плакат на принц Уилям в общежитието си още преди да се запознаят?

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Сигурно и вие сте забелязвали как някои любовни истории изглеждат предопределени от съдбата. Например тази на Том Круз и Кейти Холмс – когато двамата стават двойка, актрисата признава, че си е падала по него още като тийнейджърка, припомнят от Marie Claire.

Макар и техните отношения да не продължават дълго, при херцога и херцогинята на Кеймбридж случаят е сходен, но с по-щастлива развръзка и по-малка разлика във възрастта.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

В книгата си „Кейт: Бъдещата кралица“ от 2013 г. кралският експерт и биограф Кейти Никол разкрива, че според Джесика Хей - една от съквартирантките на Кейт Мидълтън в колежа в Марлборо, бъдещата кралска особа се е интересувала от принц Уилям още тогава.

„Тя се шегуваше: „Няма друг като Уилям.“ Имаше негова снимка на стената си“, казва още Хей пред изданието Mail on Sunday.

В книгата обаче Кейти Никол обяснява как Кейт дори не се е присъединявала към останалите супер фенове на Уилям в кампуса, когато колежът на принца е посещавал Марлборо за различни събития.

„Всъщност, когато Уилям отива в Марлборо за междуучилищни събития, Кейт се интересува повече от играта на хокей, отколкото от чакането на гол линията на хокейното игрище над Уеджууд, където някои от момичетата се струпват, за да зърнат принца. Други се събират пред Мил Мийд, където автобусите паркират, за да могат да гонят момчетата, докато потеглят. Но не и Кейт“, пише Никол в „Кейт: Бъдещата кралица“.

В първото си официално интервю преди да стане част от кралското семейство Мидълтън отрича историята за снимките на принца в стаята си, като вместо това споделя, че на тях е бил не Уилям, е рекламно лице на марката облекла Levi's. „Кейт се разсмива от историята в първото си интервю години по-късно: „Не, на стената ми беше момчето от рекламата на Levi’s, а не снимка на Уилям“, гласи още информацията в биографията.

Херцогът на Кеймбридж обаче застава на страната на Джесика Хей в дебата. В интервюто по случай годежа с Кейт Мидълтън двойката се шегува, разменяйки си следните реплики:

Уилям: Тя имаше 10 или 20 мои снимки на стената ми в университета.

Кейт: Не, на моята стена беше момчето на Levi’s, а не снимка на Уилям. Съжалявам!

Уилям: Бил съм аз в Levi’s.

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти