Неловките първи думи, с които принц Уилям се представя на Кейт Мидълтън

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

За разлика от безупречните обноски, които се налага да спазват като кралски особи, първият контакт между херцога и херцогинята на Кеймбридж не е минал толкова гладко, разказва един кралски биограф.

Кейт и Уилям се запознават през 2001 г. в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където често споделят едни и същи учебни часове. За момента, в който принцът се представя пред бъдещата си съпруга, разказва мемоаристът Том Куин в документалния филм „Уилям и Кейт: Твърде хубаво, за да е истина?“.

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Уилям вероятно изпитва смесени чувства към този спомен, тъй като първия път, когато доближава Кейт, едва не пада на земята. Куин споделя: „Една от забавните истории е, че той толкова отчаяно искал да се запознаят, че когато вървял към нея, очевидно се спънал и казал: „О, това е ужасно начало, ще си помислиш, че съм пълен глупак“.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Очевидно обаче бъдещата херцогиня е била очарована от принца, а по-нататък той продължава да я впечатлява с кулинарните си умения. Както Кейт Мидълтън признава пред шеф Мери Бери през 2019 г. в специалното коледно предаване “A Berry Royal Chistmas”: „В студентските ни дни той готвеше всякакви ястия. Мисля, че тогава се опитваше да ме впечатли.“ Припомнете си тук какво Уилям е приготвял за Кейт >>>

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти