Камерън Диас се сбогува с актьорската професия?

камерън диас
Снимка: Getty/Gulliver

Камерън Диас е една от най-високоплатените и разпознаваемите звезди в Холивуд, но е решила да се откаже напълно от актьорството, защото вече е "взела всичко от него".

Камерън Диас предпочита да прекарва времето си със съпруга си Бенджи Мадън и няма планове да се завръща в киното, твърди колежката ѝ Селма Блеър. Блеър разказа, че би искала да заснеме продължение на филма "Най-сладкото нещо", в който си партнираха с Камерън Диас, но тя не иска да участва.

"Тя няма нужда да се снима повече. Животът и е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива", каза Селма Блеър.

Снимка: Getty/Images

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в култовия филм "Маската". Последният ѝ филм пък е "Ани" от 2014 г. Откакто мина под венчилото с Бенджи Мадън, Камерън започна да отхвърля много изгодни предложения в киното и явно е решила съвсем да загърби актьорската си професия.

"Камерън Диас непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време", каза човек от обкръжението й пред в. "Дейли стар".

В началото на годината отново неин близък каза, че тя мечтае за бебе, но на 45 години се радва да бъде и "домакиня".

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти