Какво се случва в Холивуд?

От ляво на дясно - Гуен Стефани, Роуз Хънтингтън-Уайтли, Алисън Ханигън и Скарлет Йохансон
Снимка: Getty/Images

Светът на шоубизнеса определено никога не спи, като същото важи и за меката на звездите – Холивуд.

Днес новините от там са много, разнообразни и определено добри.

Списание "People" цитира непотвърден източник, според когото Скарлет Йохансон е сгодена за Ромейн Дориак. Твърди се, че той е предложил на ослепителната блондинка брак още през август, но чак сега тя е казала "Да".

Скарлет беше омъжена за кратко за актьора Райън Рейнолдс. След раздялата им обаче, актрисата се хвърли в прегръдките на доста по-възрастния от нея Шон Пен. Аферата им приключи още преди да бъде призната официално от двамата.

През това време Райън излекува разбитото си сърце и намери любовта в лицето на Блейк Лайвли, която към момента е негова съпруга.

Друга звездна и любима на всички двойка – Роуз Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм потвърдиха, че са заедно и са по-щастливи от всякога.

Преди известно време се появиха слухове, че са се разделили, но сега говорителят на Роуз официално отрече това. Той даже сподели, че тя е посетила любимия си във Варна. Джейсън снима поредния екшън филм у нас.

Относно връзката си с 25 години по-големия от нея Стейтъм, Роуз казва, че се чувства защитена и обичана. Също така споделя, че с него намира стабилност, което за нея е много важно.

От Dailymail.co.uk съобщават, че 43-годишната певица Гуен Стефани е бременна с третото си дете. Новината все още не е официално потвърдена, но ако се окаже вярно, означава, че Гуен и съпругът ѝ Гавин наистина са изгладили проблемите, които имаха преди време и са решили да увеличат семейството си. Към момента те имат двама сина – Кингстън на седем и Зума на пет годинки.

Преди повече от година в брака на Гуен и Гавин се бяха появили сериозни проблеми с отчуждение между двамата и подозрения за изневерява от негова страна, но двойката реши да остане заедно и да се пребори за щастието си. Явно нещата им са се получили.

Алисън Ханигън, известна още като Лили от сериала "Как се запознах с майка ви", е решила да поднови брачната си клетва със съпруга си Алексис Денисоф. Те са женени от 10 години и имат две дъщерички.

Двойката се запознава на снимачната площадка на сериала "Бъфи: бийцата на вампири" и от тогава насам сякаш са неразделни.

На 11 октомври тази година честват своя 10-годишен юбилей от сватбата и са решили, че това е добър момент за подновяване на брачните обети един към друг.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти